НАД 10 000 ЗАЩИТЕНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

  • Извършваме монтажи на високо-технологични устройства за защита против кражба на леки и товарни автомобили. Правим проучвания и използваме електронни защитни системи от най-висок клас.
  • Винаги разполагаме с нужната информация за най-новите методи и устройства за кражба на автомобили и това ни дава огромно предимство.
  • Работим съвместно със застрахователни компании и сме техни консултанти. Поели сме ангажимент към тях да защитаваме всички рискови и скъпи автомобили, без значение от тяхната марка, модел и ниво на оборудване.
  • Извършваме монтаж на защитни системи на най-новите и скъпи марки автомобили, произведени дори преди няколко седмици. Разполагаме със сертификати и препоръки от официални вносители на автомобили и  застрахователни компании.
  • Работим съвместно с 30 партньорски монтажни центъра в страната. Монтажите, извършвани от нашата компания, са висококачествени и незабележими, защото разполагаме с екипи от специалисти с голям опит и познания в областта на автомобилната електроника.

DiscoverLoop е фирма със седалище в София - България, която предоставя услуги за GPS проследяване и защита на автомобили , за да гарантира, че вашия автомобил е в безопасност и е защитен. С редица устройства и функции за проследяване и контрол, DiscoverLoop е вашия избор за защита на вашите автомобили. 

    DiscoverLoop  предлага интелигентно управление на служебни автомобилни паркове, посредством мощната онлайн платформа на български + 50 езика.

  • Всеки обект има специфични изисквания, към които ние подхождаме професионално, според целта и желанието на клиента.
  • Предоставяме множество данни и статистики, които спомагат значително да намалите вашите разходи и да предотвратите загуби.

Ние защитихме автомобилите застраховани в ЗД "БУЛ ИНС" АД  ,  ЗАД „ОЗК-ЗАСТРАХОВАНЕ“ АД  и много други корпоративни и частни клиенти потърсили нашите услуги. 

Успешна защита и наблюдение на превозни средства